Fargekart skinnfarger


Rens, farging og pleie av skinn

Mellomåsveien 20, 1414 Trollåsen

Tel: 466 63 893

E-post: Skancke@fargeteknikk.no

Colourlock fargekart.


Vær oppmerksom på at skjermbilde og utskrift av fargekart aldri vil gjengi fargen helt korrekt. Fargekart kan bestilles i nettbutikk.

Vi blander også skinnfarge etter tilsendt fargeprøve. Send til adressen oppe til høyre på siden og legg gjerne ved bestillingsskjema. Som regel går det ann å klippe av noen remser i skinn med original skinnfarge på innsiden av en skinnpute ved glidelås. Eller man kan løsne på stifter på undersiden av skinnsofa eller skinnstol. I skinninteriør i bil kan man ofte finne løse kanter under skinnsete, inni lommer, inni pose til gearstang og brekk.


 


Å blande farger er et håndtverk som krever masse øvelse og en god del tålmodighet. Men mest av alt krever det en forståelse av hvordan farger virker. Selv om det finnes masse informasjon der ute om hvordan ulike farger reagerer når de blandes, så finnes det ikke noen snarvei. Det krever uansett øvelse. Frustrasjonen over å ikke få til en farge når du er under tidspress til en leveranse kan bli stor, selv for oss. Vi har oppskrifter på en god del skinnfarger til bil, særlig tyske biler, men vi anbefaler alltid at du sender oss en fargeprøve av ditt skinninteriør eller skinnsofa (eller andre skinnseter og skinnmøbel) da disse så godt som alltid må justeres for å få akkurat din farge til å stemme godt nok. Når det gjelder farge til skinnsofaer og skinnstoler (og andre skinnmøbler) har vi desverre ikke oppskrifter, men så lenge vi får tilsendt fargeprøver vil dette være den aller beste måten å gjøre det på, uansett.

Varer kan bestilles i nettbutikk, via e-post eller på telefon 466 63 893.

Ved bestilling av skinnfarge etter fargeprøve sendes fargeprøven og bestillingsskjema med posten.

H. Skancke søm og fargeteknikk,    Mellomåsveien 20,   1414 Trollåsen

Tel: 466 63 893           E-post: Skancke@fargeteknikk.no


Vi tilbøyr også gartnertjenester i Oslo og Akershus. Besøk nettside.


Copyright @ All Rights Reserved