Salgsvilkår

Salgsvilkår


Kjøpsvilkår Priser og betaling

Priser på varene er oppgitt inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr.

Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhenging av valgt betalingsmåte. Fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt fraktmetode. Angrerett
Angrefristen er på 14 dager.

I tilbakemelding til oss må det framkomme tydellig at dere ønsker å benytte angreretten. Angrefristen løper fra den dagen dere mottar varen eller en vesentlig del av den.


Hvis avtalen gjelder en vare som er laget på bestilling eller en vare som har blitt gitt personlig preg, begynner angrefristen å løpe den dagen dere har mottatt informasjon.

Angrefristen gjelder ikke hvis:
tjenesten er påbegynt i løpet av angrefristen med deres samtykke eller betaling.

Ei heller hvis varen er i en slik tilstand at den ikke kan leveres tilbake.


Når dere benytter angreretten er dere:

Ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da dere mottok den. Dere kan ikke bruke varen, men naturligvis kan dere undersøke den forsiktig. Hvis varen skades eller blir borte på grunn av uforsiktig håndtering av dere, frafaller angreretten.

Garantier og service

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

Leveringstid

Leveransetided oppgis i handlekurven under respektive fraktmetoder. Hvis en vare har avvikende leveransetid, oppgis det ved den respektive varen.


Pakker som ikke hentes

Hvis pakken er for stor til å leveres i postkassen og den må hentes på utleveringssted må den hentes innen 1 uke. . Varer som ikke hentes innen denne fristen blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift. Håndteringsavgift er per i dag satt til 175,-

Returer

Returfrakt må dere selv bekoste med mindre varen er defekt eller vi har levert feil vare. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav.

Når dere benytter angreretten må dere sende eller levere den tilbake til oss.

Tilbakebetalingsplikt:

Hvis dere benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake deres betaling for vare senest 30 dager etter at vi har mottatt varen. Dere må selv betale eventuelle returkostnader for å sende tilbake varer.

Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om deres rettigheter.