Nettbutikk Colourlock


Rens, farging og pleie av skinn

Mellomåsveien 20, 1414 Trollåsen

Tel: 466 63 893

E-post: Skancke@fargeteknikk.no

Velkommen til vår nettbutikk!


Tysk kvalitet, utviklet og fremstilt hos Lederzentrum, Tyskland


Forsendelseskostnader finner du lenger nede på siden, under varene


Vi blander også skinnfarger til deg ved tilsendt fargeprøve. Da sikrer du en god fargematch til ditt skinnninteriør eller skinnmøbel. Fyll gjerne i bestillingsskjema og legg ved prøven.

Klipp av noen skinnbiter under setene i bil, inni pose til gearstang/brekk eller inni lommer ved søm. Når det gjelder skinnmøbler er det enkelt om det finnes glidelåser. Klipp av en skinnremse eller to på innsiden ved søm. Evt. kan man forsiktig løsne på stifter på undersiden av skinnmøbelet slik at man kommer til og får klippet her.Forsendelseskostnader vises ikke i handlevognen før du har lagt til dine kundeopplysninger. Her har du oversikt over fraktpriser:

Opp til 350 gram: kr 87,-

350 gram-1 kg: kr 133,-

1 kg-2 kg: kr 163,-

Over 2 kg: kr 204,-


Du kan velge "pakke ved frost, hentes på postkontoret"  (gjelder lærlim, Liquid/Fluid Leather og Leather Fresh). Da vil kr 37,50 legges til fraktomkostninger. Unntak er pakker under 350 gram hvor pris blir kr 149,-


Oppkrav: Vi kan være behjelpelige hvis du ønsker pakken i oppkrav. Send oss en melding på e-post med ønskede varer. Da sender vi tilbake en faktura til gjennomsyn og godkjenning og så betaler du på postkontoret når pakken kommer. Oppkravsgebyr gir et tillegg i pris på kr 205,-

 


I vår nettbutikk kan du enkelt handle Colourlock sine produkter til å farge skinn, pleie, rense og vedlikeholde skinn og lær. Vi har produkter som Colourlock Lærsåpe som er en skinnrens til rengjøre og rense skinn, Colourlock Lærkrem, fett og olje til vedlikehold, pleie og behandling av ditt skinn. Vår Colourlock Leather Shield er en meget effektiv behandler mot misfarge og fargesmitte på skinn såvel som en generell beskytter av skinn, særlig mot friksjonsskader. Har du normalt slitt skinn med slitt og falmet skinnfarge kan du farge opp skinn igjen med vår Colourlock Leather Fresh skinnfarge, eller skinnlakk, om du vil. Videre forklaring om hvordan man går fram for å farge skinn finner du under.

 


Vil du friske opp skinnet med farge, har vi Colourlock Leather Fresh skinnfarge. Noen velger å kalle dette skinnlakk. Våre 46 standard farger til skinn kan kjøpes via nettbutikken. Behøver du en skinnfarge blandet spesielt til ditt skinninteriør eller skinnmøbel, skriv ut bestillingsskjema og send bestilling og skinnprøve med posten.


Det beste er da å sende noen biter av originalt skinn hvor skinnfarge vises godt. Ofte kan man klippe av noen småbiter under skinnsetene i bil, inni lomme til gearstang/brekk eller inni lommer ved søm. Når det gjelder skinnmøbler er det enkelt om det finnes glidelåser. Klipp av en remse eller to på innsiden av skinnpute ved søm. Evt. kan man forsiktig løsne på stifter på undersiden av skinnsofa eller skinnstol slik at man kommer til og får klippet av noen skinnbiter her.


Har du spørsmål, kontakt oss per telefon eller e-post. Eller du kan finne utfyllende beskrivelse her: "Slik gjør du"

 


 

Det meste av skinnmøbler har farget skinn.  Som oftest ligger fargen på overflaten av skinn med et beskyttende lag av klarlakk (top coat) ytterst. Det finnes også porøst skinn av høy kvalitet. Denne type skinn kaller vi anilin eller semi anilin. I tillegg har vi semsket skinn og Nubuck. En rimeligere type skinn med et ytterlag av PU finner vi ofte med betegnelsen By Cast.


Når det gjelder skinn i anilin kan man legge en dråpe vann på et usynlig sted som ikke er skadet. Da vil anilint skinn mørkne idet vannet trekker seg inn. Skinnet er porøst.


 


Instruksjonen du finner under er for farget skinn med fargen som et lag på overflaten og med en beskyttende klarlakk (top coat).


 


Slik anbefaler vi å behandle nytt farget skinn og glattlær (også kalt nappa):


 


Har du synlig skitt og møkk på ditt skinn renser du med Colourlock Lærsåpe Mild. Colourlock børste hjelper på å fjerne skitt i rynker og folder.


Bleket og falmet skinn i tilleg til slitt skinn kan man farge med Colourlock Leather Fresh, en skinnfarge vi har i 46 forskjellige farger. MERK at vi også blander en egen skinnfarge for deg viss du sender oss en fargeprøve av ditt skinn med posten. Er overflaten på ditt skinn skadet, vil Leather Fresh forsegle overflaten igjen. Pass på å rense skinn med Colourlock Lærsåpe og Colourlock Rengjøringsbensin før du skal farge skinn. Slik sikrer du godt feste til skinnfargen (også kalt skinnlakk).


Ønsker du å behandle gammelt skinn anbefaler vi Colourlock Lærkrem. Den inneholder antioksydanter som sprekker i skinn og nedbryting. UV filter beskytter mot solbleking og at skinn falmer. I tillegg forebygger den at sollys svekker slik at sprekker og hull i skinn kan oppstå. Colourlock Lærkrem virker som en skinnbalsam og holder skinn mykt.


Er du usikker på hva du behøver for å behandle skinn, send oss gjerne bilder og beskrivelse av skade på skinn. Slik kan vi hjelpe deg bedre. Røffe overflater i skinn og områder med sprekker i skinn skal pusses med lett hånd før man farger med skinnfarge. Bruk Colourlock Slipepad. Dype sprekker og hull i skinn kan fylles med Colourlock Liquid Leather.


Merk at veldig skadd skinn og skade på skinn som anilin og nubuck er mer krevende. Muligens bør et profesjonelt verksted reparere skinn av disse typene.Slitt farge i skinn, falmet skinn, riper i skinn. Fine prosjekter for skinnrens, skinnfarge, skinnpleie.

Varer kan bestilles i nettbutikk, via e-post eller på telefon 466 63 893.

Ved bestilling av skinnfarge etter fargeprøve sendes fargeprøven og bestillingsskjema med posten.

H. Skancke søm og fargeteknikk,    Mellomåsveien 20,   1414 Trollåsen

Tel: 466 63 893           E-post: Skancke@fargeteknikk.no


Vi tilbøyr også gartnertjenester i Oslo og Akershus. Besøk nettside.


Copyright @ All Rights Reserved